Предшколска установа “Наша радост” прославила 38. рођендан

Сечењем славског колача у просторијама Предшколске установе “Наша радост”, у присуству запослених и општинског руководства, а у складу са свим епидемиолошким мерама и без традиционалне приредбе предшколаца, обележен је 14. октобар, 38. годишњица и Дан ове образовне установе. Обред резања славског колача обавио је свештеник Дејан Миленковић, док је овогодишњи колачар Живадија Радојичић колач предала Данијели Марковић.

Свечаности уприличеној поводом Дана установе присуствовали су председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић, заменик председнице Дејан Милановић, председник Скупштине општине Војкан Павић, његова заменица Јелена Весић, помоћник председнице Александар Марковић, начелница Општинске управе Славица Поповић и председник Управног одбора ПУ “Наша радост” Владица Филиповић.

Честитавши Дан установе запосленима и руководству вртића, председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић пожелела је успешан рад и у наредном периоду, пуно успеха у реализацији свих активности, а посебно пуно здравља јер је у оваквим временима оно што је најпотребније.

Директорка ПУ “Наша радост” Драгана Савић наглашава да се у вртићу увек води рачуна, у сарадњи са Кризним штабом општине Варварин, па се тако и Дан вртића прославља у специфичним условима, а водећи рачуна о свим епидемиолошким мерама.

“У прослави ове године су укључена и деца на један сасвим другачији начин, онлајн, где васпитачи преко својих вибер група шаљу све слике, све активности које током дана реализују и како прослављају тај свој дан са својим другарима у оквиру својих васпитних група и тако прича настаје, а у складу са овим временом и овом ситуацијом”, објашњава директорка Савић.

Она је апострофирала да је посета малишана вртићу доста изражена, велики је број деце која похађају ову образовну установу и у овим кризним временима што је, према њеним речима, показатељ да је услуга коју пружа “Наша радост” на нивоу, примерене и за родитеље и за малишане, уз одличну сарадњу са родитељима, уз то што су септембар и октобар месеци прилагођавања малишана.

“Имамо добру сарадњу са председницом општине и осталим представницима општинске власти јер све што радимо и што се тиче безбедности, мера превенција и целе епидемиолошке ситуације радимо у сарадњи и договору са њима и то нам је сигурност и орјентир како ћемо да радимо и убудуће”, рекла нам је директорка Драгана Савић.

Она је свим васпитачима ПУ “Наша радост”, запосленима, деци и родитељима, корисницима њихових услуга, упутила честитке поводом Дана установе пожелевши им, пре свега, добро здравље, успех у послу и добру узајамну сарадњу.